Jag som driver verksamheten heter Jan Ohlsson. Du når mig på:

e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

eller mobil 070 362 0770, vardagar mellan 8 och 17.

Men ring inte om verkstadsjobb på andra vapen än de vi sålt, den delen av rörelsen är nedlagd.

 

Lämna in vapen vi sålt för service

Om du vill lämna in de vapen som sålts av oss för service så är gatuadressen Plommonvägen 25 i Bromma. Plommonvägen är en tvärgata till Bällstavägen i området Eneby i Bromma, inte långt ifrån Bromma Flygplats och travbanan Solvalla. Men ta alltid kontakt först via mobil eller e-post, så bestämmer vi en tid.

Skicka vapen

Du kan också skicka vapen vi sålt till oss för service sedan vi först kommit överens om vad som ska göras. Du bör skicka vapnet delat i två paket enligt Rikspolisstyrelsens föreskrift. För returfrakt använder vi Postens tjänst värdepost som är säker och spårbar i alla led. Vapen som du inte hämtar själv returneras delade i två paket, som skickas olika dagar. Kostnaden för att returnera ett vapen på det sättet är 650:- inklusive vår hanteringskostnad.

Postadressen är:

Ohlsson Tuning HB
Plommonvägen 25
168 59 Bromma
 

Ta alltid med legitimation och licens när du lämnar in vapen personligen, eller skicka med kopior på dessa handlingar när du skickar vapen, eftersom vi behöver uppgifterna till vår vapenbok. När du skickar vapen så behöver vi också kontaktuppgifter till dig - postadress, e-post och mobilnummer. Skriv också för tydlighetens skull vad du vill ha gjort, även om vi talat om det via telefon eller e-post tidigare.

Betalning

När du hämtar vapen så kan du betala med kort (helst) eller kontant. Om vi ska skicka vapnet så får du en faktura, som du betalar i förskott innan vi skickar vapnet.

Tillstånd

Vi har tillstånd från Polisen att sälja och reparera vapen.
Företaget är momsregistrerat, org nr 916644-7277

Personuppgiftspolicy enligt GDPR

Företaget lagrar personuppgifter i ekonomisystemet och i vapenboken, baserat på frivillighet, då jobb lämnas in. Du ger ditt tillstånd till detta genom att lämna in vapen. Uppgifterna används inte för direktreklam och vidarebefordras inte till annan part.